Categorie├źn
Vrijgezellenfeesten

Hoe word je stripper voor een vrijgezellenfeest?

Vrouwelijke strippers beuren het cash met fantasie├źn van andere mannen of meisjes. Een perfecte vrouwelijke stripper werkt in een zaterdag en verstrekt dan dikke shows. Elke morgen richting de gym, letten op je voedingsschema plus een prima verzorging blijven belangrijk teneinde een prima stripper te worden.

Op welke manier word je een veelgevraagde vrouwelijke stripper?

Die mentale voorstelling alleen al. Je moet eerst voor jezelf in overweging nemen of je onbloot zou willen strippen in een luidruchtige menigte met gewoonlijk een aantal dronken mannen en vrouwen. Het gros lieden kan dat niet en kan dan veel beter ook nooit overwegen een stripper te worden.

Controleer dat je er blakend van gezondheid uit ziet

Als stripster blijkt het essentieel dat jij er steevast perfect fit en krachtig uitziet voor de kijkers. Hou jouw lichaam goed in conditie en sport enkele keren per week om er lekker gespierd te tonen. Zorg dat je erg stelselmatig een aantal keer per week krachtig traint. Een fijngebouwd lichaam blijkt bij een mannelijke stripper ontzettend bekoorlijk. Je zult derhalve veganistisch moeten gaan eten, maar consumeer ook voldoende calorietjes zoals plantaardige eiwitten om muscles behouden of op te bouwen, wanneer jouw taille strakker wordt. Met een sterk lichaam kun je een vette stripact bieden en derhalve meer geld ontvangen.

Passende kledingstukken

Een aantrekkelijk stripster kostuum koop je niet bij de carnavalswinkel. Draag daarnaast altijd een g-string onder jou boxershort om een strip performance langer te maken.

Laat je geluid vakkundig mixen

Zorg ervoor dat je tracks kiest welke erg veel lieden leuk vinden. Leer je passen van jouw strip performance perfect uit je bol waarna jij een uitstekende gewoonte bezit. Poog een aantal tracks te ontdekken waar enkele lekkere beats in komen.

Iedere dag trainen is een vereiste om een perfecte stripper te worden. Focus bij het maken van de beweging en pas jou gelaatstrek aan naargelang het publiek. Wellicht kun je als een stripper ook de paaldansact toevoegen.

Stuur nooit een selfie op

Meld je bij zo veel als mogelijk boekingsbureaus aan om jou kansen te verbreden. Het is in elk geval van vitaal belang dat jij kiest voor een befaamd stripper agency.